Тканини для захисного, робочого, корпоративного спецодягу і обмундирування

Україна, Київ
Пн-Пт: 08:00–17:00
Сб-Вс: Закрито
Телефон: 0 (44) 333-43-30
E-mail: mailbox@teksika.ua
Веб-сайт: teksika.ua

©1997–2024 ТОВ «Тексіка»

0.00 грн

Тканина плащова Дефенса: види, особливості, відмінні характеристики

Дефенса - сумішова тканина саржового переплетення (саржа 2/1) з водовідштовхувальною обробкою, до складу якої входять у різних пропорціях бавовна та поліестер

Попит на сучасні, якісні, практичні тканини, які призначені для пошиття спеціального, фірмового, корпоративного одягу, досить високий. При цьому асортименти плащових тканин, що використовуються для цих цілей, повинен відповідати певним вимогам, кожна з яких обумовлена ​​умовами експлуатації готових виробів. Плащова тканина Дефенса, купити яку Ви можете оптом у компанії Тексика, повністю відповідає характеристикам, що пред'являються до тканин цієї категорії.

Загальні характеристики плащових тканин групи Дефенса

Дефенса - сумішова тканина саржового переплетення (саржа 2/1) з водовідштовхувальною обробкою, до складу якої входять у різних пропорціях бавовна та поліестер. Поліефірні волокна, що мають високу міцність, стійке забарвлення і зносостійкість, виведені на лицьову сторону тканини, у той час як бавовняні нитки з високим показником гігроскопічності залишаються на виворітній стороні, створюючи природний ефект терморегуляції.

Таким чином, у виробах із плащової тканини Дефенса людина почувається досить комфортно у будь-яких умовах.Всі тканини Дефенса

  • мають презентабельний зовнішній вигляд 
  • не деформуються в умовах інтенсивної експлуатації та частих чисток, 
  • відрізняються тривалим терміном служби, 
  • мають мінімальну усадку, 
  • не пілінгуються 
  • можуть застосовуватись у будь-яких галузях для захисту від виробничих забруднень.

Однак перш ніж купити тканину, потрібно розуміти, що у тканинах з різним артикулом різне співвідношення бавовни та поліестеру. Вибір тканини Дефенса має бути продиктований насамперед умовами експлуатації готових виробів.

Різновиди тканин, що входять до категорії Дефенса

Сьогодні у каталозі компанії Тексіка плащова тканина Дефенса для реалізації оптом представлена ​​такими найменуваннями:

Дефенса 190 80/20 - тканина бюджетного сегмента призначена для пошиття легкого або утепленого верхнього одягу, що не контактує з тілом. Щільність матеріалу складає 190 г/м2. Співвідношення поліестеру до бавовни – 80/20. Дані нормативи демонструють низькі показники повітро-, теплообміну та високі характеристики зносостійкості. Рекомендується для пошиття простого, недорогого верхнього одягу, до повітрообмінних властивостей якого не будуть пред'являтися підвищені вимоги.

Дефенса 210 70/30 - відмінною особливістю тканин даної категорії є більш висока щільність і підвищений вміст бавовни. і покращеними повітрообмінними властивостями На вітчизняному ринку тканина Дефенса 210 70/30 має аналог - тканина Грета (Черкаси), проте Дефенса 210 70/30 коштує значно дешевше, що підвищує привабливість тканини для оптових покупців.

Дефенса 245 65/35 - щільна плащова тканина, призначена для пошиття демісезонних та зимових утеплених виробів, таких як: спеціальний верхній одяг , комбінезони, куртки, костюми та ін. Велика щільність, високий вміст поліестеру, водовідштовхувальне просочення надійно захищають вироби від зовнішнього впливу.

Компанія Тексіка пропонує купити плащову тканину Дефенса оптом за вигідними розцінками. В асортименті велика різноманітність кольорів та відтінків, що дозволяє комбінувати тканини, створюючи ексклюзивний, власний стиль виробів.


Повернення до списку