Тканини для захисного, робочого, корпоративного спецодягу і обмундирування

Україна, Київ
Пн-Пт: 08:00–17:00
Сб-Вс: Закрито
Телефон: 0 (44) 333-43-30
E-mail: mailbox@teksika.ua
Веб-сайт: teksika.ua

©1997–2024 ТОВ «Тексіка»

0.00 грн

Підкладочні тканини

У величезному асортименті підкладкових тканин легко зорієнтуватися, якщо знати основні вимоги до тканин цієї категорії і не забувати про їхнє головне призначення. Матеріали, що використовуються для підкладки, призначені для того, щоб:

  • приховувати шви виворітної сторони виробу;
  • зберігати форму основного виробу;
  • захищати тканину основного матеріалу від впливу органічних речовин, що виділяються потовими залозами людини;
  • запобігати перекосу та деформації виробу після прання, чищення;
  • полегшувати експлуатацію виробу, забезпечуючи ковзання в процесі одягання.

Отже, підкладкові тканини повинні відповідати таким вимогам, як:

  • надійність — забезпечувати міцність та зносостійкість;
  • ергономічність — гарантувати комфортні відчуття при носінні;
  • естетичність – мати привабливий зовнішній вигляд;
  • технологічність — полегшувати технологічну обробку виробів.

Іншими словами, перш ніж купити підкладочні тканини оптом, зверніть увагу на те, щоб матеріал був легким, мав гладку поверхню, низьку сминність, стійке забарвлення, хорошу гігроскопічність, не електризувався, був стійким до стирання, мав малу обсипаність і достатню щільність переплетення ниток, щоб уникнути розсунення ниток у швах.

Які підкладкові тканини пропонує сучасний ринок

Класифікація підкладкових тканин включає безліч найменувань і видів тканин.До підкладкових належать такі тканини, як саржа, тафта, сатин, фліс, атлас, бязь. Склад підкладкових тканин може бути як однорідним, так і змішаним, що включає бавовну, шовк, віскозу, поліестер, шовк.

Сучасні технології дозволяють створювати підкладкові тканини, що максимально відповідають певним технічним характеристикам та вимогам, залежно від виду одягу та інтенсивності експлуатації. Наприклад, для верхнього чоловічого одягу найбільш актуальними будуть показники зносостійкості та міцності, а для дитячого одягу першочергове значення мають гігієнічні характеристики та екологічність. Крім того, купуючи підкладкові тканини оптом обов'язково потрібно звернути увагу на відповідність властивостей підкладкового та основного матеріалів. Наприклад, різний показник усадки може призвести до деформації готового виробу.

Область застосування тканини підкладки

Незважаючи на промовисту назву, тканина підкладки вже давно активно використовується не тільки при пошитті верхнього одягу, головних уборів і в шкіряній галантереї. Завдяки високим якісним характеристикам підкладкову тканину оптом купують, у тому числі, для пошиття спецодягу, як верхній матеріал, для виробництва.

Якщо Вам потрібно купити підкладкові тканини, але Ви недостатньо добре знаєтеся на цьому питанні, зверніться до фахівців компанії Тексіка. Ми знаємо про тканини все! Сьогодні в каталог тканин нашої компанії включені: тканина підкладкова Т-190 і Т-210 (аналог-Taffeta), Фліс 210 і Фліс 260, бязь різних кольорів та щільності та ін.Асортимент регулярно розширюється та поповнюється новими зразками.

Повернення до списку