Тканини для захисного, робочого, корпоративного спецодягу і обмундирування

Україна, Київ
Пн-Пт: 08:00–17:00
Сб-Вс: Закрито
Телефон: 0 (44) 333-43-30
E-mail: mailbox@teksika.ua
Веб-сайт: teksika.ua

©1997–2024 ТОВ «Тексіка»

0.00 грн

Замовляйте та купуйте тканини за старими цінами



Шановні Партнери!

Як провідний постачальник та один з найбільших офіційних імпортерів тканин, ТОВ «Тексіка» вимушена констатувати суттєве збільшення собівартості імпортованих в Україну товарів. Основними глобальними та локальними чинниками є: 

1. Збільшення вартості виробництва тканин за рахунок зменшення кількості працюючих виробництв, скорочення світових обсягів виробництва сировини (бавовни, ПЕ) внаслідок введення «COVID19 локдаунів » у країнах виробництва тканин та матеріалів.

2. Вартість фрахту контейнерів та перевезення морем вже зросла у 5 разів у порівнянні з початком 2020 року та продовжує збільшуватись. Це сталося внаслідок змін у світовій економіці у 2020 році та порушенні напрацьованих транспортними компаніями логістичних ланцюгів.

3. Недостатня кількість коштів в бюджеті України спонукає керівників виконавчої гілки влади збільшувати вимоги до фіскальних органів та Державної митної служби (ДМС) щодо збільшення надходжень до бюджету країни. Це викликає реакцію ДМС, яка завищує митну вартість товарів, що переміщуються через кордон України. Внаслідок цих дій, зростають суми митних платежів на товари.

Ми докладаємо максимальних зусиль на кожному етапі, щоб зменшити вплив вищезазначених факторів. Але ці тенденції є об’єктивними чинниками, що впливають на збільшення собівартості та цін на тканини.

Скористайтесь можливістю! Замовляйте та купуйте за старими цінами тканини, які є в наявності на складі Тексіка із попередніх партій минулого 2020 року!


Повернення до списку