Тканини для захисного, робочого, корпоративного спецодягу і обмундирування

Україна, Київ
Пн-Пт: 08:00–17:00
Сб-Вс: Закрито
Телефон: 0 (44) 333-43-30
E-mail: mailbox@teksika.ua
Веб-сайт: teksika.ua

©1997–2024 ТОВ «Тексіка»

0.00 грн

Тканини для медперсоналу та сфери обслуговування

Сьогодні система обслуговування та медичний персонал не можуть обходитися без спеціального одягу, для пошиття якого потрібна тканина з певним складом. Подібні матеріали можуть бути використані для пошиття медичного одягу, халатів для співробітників лабораторій, для працівників сфери обслуговування. Крім цього вона буде затребуваною у пошитті корпоративного та рекламного одягу.

Серед товарів, що постачаються компанією Тексика, є кілька варіантів такого типу тканин, серед яких тканина Уніформа, Сорочкова та Габардін та новинка 2017 року тканина Гарсон. Тканина Сорочкова (TС 65/35) у своєму складі містить бавовну та поліефір. Тканину використовують для працівників медицини та лабораторій, рекламної галузі та акцій.

В асортименті Тексика є такі сорочкові тканини

  • Тканина Сорочкова 105 (80% пе/20%хл)
  • Тканина Сорочкова 115 (80% пе/20%хл)
  • Тканина Сорочкова 115 Преміум (65% пе/35%хл)
  • Тканина Сорочкова 110 (60%хл/40%пе

Тканини Уніформа відрізняються показником поверхневої густини рівним 160 г/м². Можуть використовуватися для корпоративного чи форменого одягу. Крім цього виділяються її споживчі властивості та тривалість носіння. Не псуватися від численних прань.

В асортименті Тексика є такі тканини Уніформа

  • Тканина Уніформа 160 (80% пе/20%хл)
  • Тканина Уніформа Преміум 160 (65% пе/35%хл)

Габардин має унікальне переплетення ниток, що входять до її складу, за рахунок чого на вивороті вона буде м'якою, а з іншого боку буде ряд похилих невеликих рубчиків. Поверхнева густина дорівнює 160 г/м². Матеріал практичний для медичної галузі та сфери обслуговування.

Тканина Гарсон  — легка бавовнополіефірна сумішева тканина саржевого переплетення з невеликим вмістом поліестеру, без додаткових захисних властивостей. Оптимальний варіант для пошиття халатів, костюмів, сорочок та іншого легкого одягу медперсоналу та працівників сфери послуг. Наявність бавовни та саржеве переплетення забезпечують високі гігієнічні показники. Завдяки поліестеру, що входить до складу, тканина добре тримає форму, в порівнянні з аналогічними бавовняними тканинами - має більш високу стійкість до зносу.


Повернення до списку