Тканини для захисного, робочого, корпоративного спецодягу і обмундирування

Україна, Київ
Пн-Пт: 08:00–17:00
Сб-Вс: Закрито
Телефон: 0 (44) 333-43-30
E-mail: mailbox@teksika.ua
Веб-сайт: teksika.ua

©1997–2024 ТОВ «Тексіка»

0.00 грн

Саржа сумішова Гарда - вибір на користь практичності та якості

Саржа сумішова Гарда - вибір на користь практичності та якості

Натуральні матеріали, такі як бавовна, шовк, шерсть, безперечно, мають масу переваг перед синтетичними волокнами

Саржа сумішова Гарда - вибір на користь практичності та якості

Натуральні матеріали, такі як бавовна, шовк, шерсть, безперечно, мають масу переваг перед синтетичними волокнами. Тим не менш, найчастіше саме завдяки штучно створеним ниткам, вплетеним у натуральне полотно, тканина набуває абсолютно інших якостей, демонструючи високі експлуатаційні характеристики. Тканини, до складу яких одночасно входять натуральні та штучні волокна, називаються сумішовими. До такої категорії тканин належить саржа сумішова Гарда, купити оптом яку пропонує компанія Тексіка.

У чому переваги тканини Гарда

Тканина Гарда – сумішова тканина нового покоління саржового переплетення. До складу тканини в різних пропорціях входять бавовна та поліестер. Бавовняні волокна забезпечують тканину високими показниками гігроскопічності, повітропроникності, екологічності. Поліестер, у свою чергу, надає полотну міцність, стійкість до стирання, опірність механічним впливам та інші характеристики, що впливають на збільшення терміну експлуатації готових виробів із саржі сумішшю Гарда.

Завдяки суміші бавовни та поліестеру вдалося створити міцну, практичну, недорогу, гіпоалергенну тканину, в одязі з якої людина почувається комфортно та затишно в будь-яких умовах.Саржа сумішова Гарда - ідеальний варіант для пошиття спецодягу, відомчих та корпоративних костюмів, одягу, що захищає від виробничих забруднень та ін. Тканина Гарда протягом тривалого часу зберігає презентабельний вид виробів - не вицвітає, стійка до численних прань, не деформується.

Відмінні риси та асортимент саржі сумішшової Гарда

Перш ніж купити саржу сумішеву Гарда, варто звернути увагу на особливості тканин, що відносяться до даної категорії. У каталозі продукції компанії Тексіка ви знайдете наступні найменування тканин Гарда, реалізованих оптом:

  • Гарда 235 - сумішова гладкофарбована саржа різних кольорів, до складу якої входить 20% бавовни та 80% поліестеру. Щільність – 235 г/м2. Тканина призначена для пошиття всесезонного спецодягу для робіт у закритому приміщенні
  • Гарда 235 преміум - сумішова гладкофарбована саржа різних кольорів, до складу якої входить 35% бавовни та 65% поліестеру. Щільність – 235 г/м2. Тканина Гарда 235 відмінно вбирає вологу, пропускає повітря, сприяє природним терморегуляторним процесам організму та призначена для всесезонного спецодягу підвищеної комфортності. Має попит при пошитті костюмів співробітників МВС, МНС, МПС, інших силових структур
  • Гарда 200 - склад: 20% бавовна / 80% поліестер. Щільність – 200 г/м2. Тканина призначена для пошиття спеціального одягу (костюми, халати, фартухи, комбінезони), що захищає персонал від виробничих забруднень.

Замовити та купити саржу змішану Гарда оптом з доставкою до будь-якої точки країни зі складу компанії Тексіка можна, зв'язавшись з оператором за телефоном +380 (44) 455-4343. Загляньте в каталог наших товарів і виберіть колір такні, який найбільше відповідає вашим потребам.

Повернення до списку