Тканини для захисного, робочого, корпоративного спецодягу і обмундирування

Україна, Київ
Пн-Пт: 08:00–17:00
Сб-Вс: Закрито
Телефон: 0 (44) 333-43-30
E-mail: mailbox@teksika.ua
Веб-сайт: teksika.ua

©1997–2024 ТОВ «Тексіка»

0.00 грн

Dewspo (Дюспо) - опис, характеристики, область застосування тканин

Dewspo (Дюспо) – синтетичні тканини полотняного переплетення з поліамідних волокон. Поширеність та затребуваність тканина Dewspo набула завдяки високим технічним та експлуатаційним характеристикам. М'яка, приємна на дотик структура Дюспо одночасно з цим, залежно від різновиду просочення, має водонепроникні, водовідштовхувальні, повітрообмінні та вітрозахисні властивості. Крім того, полотно тканин Dewspo дуже легке, стійке до багаторазових замін та вигинів, що дозволяє використовувати складний крій, втілюючи неповторні ідеї дизайнерів та модельєрів. Готові вироби з даної тканини практичні і прості в експлуатації - не намокають, не продуваються, але при цьому добре пропускають повітря, що забезпечує природний повітрообмін.

Класифікація тканин Dewspo

Класифікація тканин Дюспо визначається видом застосованого просочення. Модифікована тканина може бути різної щільності і мати глянсову, матову, перламутрову поверхню, рельєфну або бархатисту фактуру та ін. До найпоширеніших видів Dewspo можна віднести:

  • Dewspo Milky (мілк) - просочування призначене для посилення яскравості кольору, зниження ступеня прозорості тканини, часто застосовується як пухоутримуючий засіб при пошитті пуховиків. Просочення має білий колір і може наноситися на виворітну або на лицьову сторону. В результаті просочення тканина погано пропускає світло, зберігаючи колір та глибину фарбування довгий час.
  • Dewspo Peach skin (піч скін) - для ворсування тканини застосовують просочення Peach skin, яке надає полотну бархатистої, персикової фактурності. Приємна, м'яка на дотик тканина активно використовується для пошиття цивільного, спортивного, корпоративного одягу преміум класу.
  • Dewspo PU - безбарвне поліуретанова просочення PU наноситься з виворітного боку і забезпечує тканину водостійкістю. Крім властивості водонепроникності просочення має стійкість до впливу органічних розчинників, таких як піт і жир.
  • Dewspo WR - водовідштовхувальне просочення наноситься на лицьову сторону полотна. Завдяки обробці просоченням WR волога не затримується на поверхні тканини, а просто скочується з неї.

Область застосування та догляд за тканинами Дюспо

Тканини Dewspo використовуються як основний матеріал для пошиття верхнього демісезонного, зимового одягу для дітей та дорослих. Широка кольорова гама та різноманітність відтінків робить асортимент плащів, вітровок, курток сучасним та різноманітним. Крім того, універсальні властивості Дюспо незамінні при виготовленні спортивного одягу, одягу для активного відпочинку, а також для функціонального спецодягу преміум класу. Еластичність, легкість, водонепроникність, практичність та естетичність вигідно відрізняє вироби з тканин Dewspo від інших матеріалів.

Всі тканини серії Дюспо під час догляду не вимагають особливих навичок, умінь та процедур. Вироби з Dewspo (Дюспо) чудово переносять ручне та машинне прання при невисоких температурних режимах (до 40 градусів).Водовідштовхувальна та водонепроникна тканина швидко сохне у звичайних умовах і легко гладиться (температура прасування не повинна перевищувати 150 градусів). Не рекомендується застосування машинного високошвидкісного віджиму, машинного сушіння та використання хімічних засобів - відбілювачів, розчинників та ін. Вплив хімічними препаратами може зруйнувати структуру просочення.

Повернення до списку